top of page

David Kaunye

David's Foundation Uganda

Het tehuis van David Kaunye is, evenals het project van Wanyama, gevestigd in Jinja, Oeganda. Het ligt 7 kilometer uit de buurt van Wanyama en Kwagala.


David draagt zorg voor weeskinderen, waaronder ook eigen broertjes en zusjes. Hij is zelf als oudste van zijn gezin opgegroeid als wees en heeft hierdoor een passie gekregen om zorg te dragen voor weeskinderen. Hij doet dit met een team van 4, inclusief hijzelf.


David is zeer ondernemend en had een eigen kledingzaak om inkomsten te verwerven, maar is deze kwijtgeraakt door de coronacrisis.


De visie is om David  weer aan het werk krijgen met opnieuw een eigen kledingzaak en een eigen stuk land te gaan bieden zodat hij daar zorg kan dragen voor de weeskinderen. Ook zal de stichting een programma op gaan zetten om de mensen daar te trainen in Gods woord, onderwijs en dergelijke en om ook psychische hulp te bieden voor de opgelopen trauma's van de kinderen.


Door het bezoek van Jonathan aan Oeganda hebben Wanyama en David kennis gemaakt met elkaar en zal Wanyama maandelijks een deel van de opbrengst van het land doneren aan het weeshuis van David.


Help jij mee David weer een eigen kledingzaak te starten? Geef dan je gift via onderstaande link of op onze gift pagina.


Power in Numbers

30

Kinderen

50

Huidige maandelijkse bijdrage

4

Vrijwilligers

Project Gallery

bottom of page